Fjerne et nettsted fra Installatron uten å slette selve nettstedet
Vil du ikke lenger administrere et nettsted i Installatron, for eksempel fordi du vil ta oppdateringene selv? Da kan du koble det fra Installatron. Filene og databasen blir liggende som før.
- Logg inn i DirectAdmin og åpne Installatron Applications Installer under Extra Features.
- Gå til Mine applikasjoner.
- Klikk på knappen med de tre strekene ≡ ved nettstedet, og velg Koble fra.
Obs: ikke velg Slett. Da forsvinner også filene og databasen.
Vil du likevel ha oppdateringer og sikkerhetskopier via Installatron senere? Importer da nettstedet på nytt, se Importere et eksisterende nettsted i Installatron.
Vil du fjerne nettstedet helt? Les da Slette en installasjon i DirectAdmin-veiledningen.
