Gå til innholdet

Cookie-innstillinger

Velg hvilke typer cookies du tillater. Du kan når som helst endre valget via Cookie-innstillinger nederst på hver side. Personvernerklæring

Nødvendige

Alltid på

Trengs for å logge inn, beholde handlekurven og huske valgene dine. Disse er alltid på.

Hvilke cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: økten din og at du forblir innlogget
  • weboke_basket: handlekurven din
  • wkBtwIncl: visning av priser med eller uten mva.
  • wok_cookies: cookievalget ditt, 12 måneder

Måler hvilken annonse som fører til et besøk eller en bestilling, slik at vi ikke betaler for annonser som ikke gir noe.

Hvilke cookies?
  • Google Ads via Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), opptil 90 dager
  • OpenAI Ads, annonser i ChatGPT
  • wok_aff: hvilken partner som henviste deg til oss (partnerprogram), 60 dager

4,6

Land og språk

Hvert land har sin egen nettside, med priser og mva. for det landet.

Vis

Del passord med teamet eller familien din

Det beste er at alle har sin egen konto med sitt eget passord. Men noen ganger deler dere en innlogging, for eksempel til nettbutikken, kontoen i banken eller sosiale medier for bedriften. Del den aldri via e-post, chat eller et regneark, men via et delt hvelv. Hvorfor kan du lese i leksjonen Velge og bruke passordbehandlere i kurset Trygt på nett.

I Bitwarden: en organisasjon med samlinger

I Bitwarden deler du via en organisasjon. Der lager du samlinger, for eksempel Nettbutikk, Økonomi og Sosiale medier. For hver samling bestemmer du hvem som har tilgang.

Type organisasjonFor hvem
GratisTo brukere, to samlinger. Nok for deg og partneren din eller én kollega.
Families (betalt)Opptil seks brukere, så mange samlinger du vil.
Teams og Bedrift (betalt)Så mange brukere du vil, med ekstra administrasjon som logger.
  1. Logg inn på nettstedet til hvelvet ditt (vault.bitwarden.eu) og klikk på Ny organisasjon.
  2. Gi organisasjonen et navn, fyll inn en e-postadresse og velg type organisasjon.
  3. Opprett samlingene dine i organisasjonen.
  4. Inviter kollegene eller familiemedlemmene dine med Inviter medlem og gi dem tilgang til de riktige samlingene. De trenger en egen Bitwarden-konto i samme region.
  5. Når noen har godtatt invitasjonen, må du fortsatt bekrefte vedkommende. Først da ser hen de delte elementene.
  6. Legg et element i en samling: åpne elementet, velg Legg til i samlinger og velg organisasjonen og samlingen.

Merk: Et element du flytter til organisasjonen, tilhører deretter organisasjonen og ikke lenger deg. Det er heller ikke lenger med i eksporten av ditt eget hvelv (se Lag en sikkerhetskopi eller eksport av hvelvet ditt).

Gi noe videre én gang

Må du gi et passord til noen én gang, for eksempel til en webutvikler? Ikke bruk e-post. I Bitwarden kan du bruke Send eller Del via lenke: en kryptert lenke som utløper etter en viss tid eller etter at den er åpnet én gang. Noe av dette finnes bare i de betalte versjonene. Endre passordet når jobben er gjort.

I KeePassXC: KeeShare

KeePassXC deler en gruppe elementer via en egen fil som du legger på et delt sted, for eksempel en delt mappe i Nextcloud.

  1. Velg Verktøy, Oppsett, delen KeeShare, og huk av for Tillat import og Tillat eksport.
  2. Rediger gruppen du vil dele, og still inn under KeeShare at den synkroniseres med en fil i den delte mappen. Velg et passord for den filen.
  3. Kollegaen din kobler en gruppe i sin KeePassXC til den samme filen, med det samme passordet.

Alt i den delte gruppen, og i gruppene under den, blir delt. Del derfor aldri hovedgruppen din. For et team som deler mye, er en organisasjon i Bitwarden eller Vaultwarden enklere.

Når noen slutter

  1. Fjern vedkommende fra organisasjonen eller den delte mappen.
  2. Endre passordene hen kunne se. Det er ikke nok å fjerne dem fra hvelvet: hen kan ha skrevet dem av eller lagret dem.
  3. Hos WebOké: fjern også vedkommendes egne innlogginger, for eksempel i Nextcloud (se Kollega slutter: overta filer, kalender og delte mapper på en trygg måte).

Et øyeblikk …

Sett opp domenene dine

Ordne for hvert domene navnetjenerne, koblingen til hostingen din og hvem som blir innehaver.

Laster inn domenene dine…