Gå til innholdet

Cookie-innstillinger

Velg hvilke typer cookies du tillater. Du kan når som helst endre valget via Cookie-innstillinger nederst på hver side. Personvernerklæring

Nødvendige

Alltid på

Trengs for å logge inn, beholde handlekurven og huske valgene dine. Disse er alltid på.

Hvilke cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: økten din og at du forblir innlogget
  • weboke_basket: handlekurven din
  • wkBtwIncl: visning av priser med eller uten mva.
  • wok_cookies: cookievalget ditt, 12 måneder

Måler hvilken annonse som fører til et besøk eller en bestilling, slik at vi ikke betaler for annonser som ikke gir noe.

Hvilke cookies?
  • Google Ads via Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), opptil 90 dager
  • OpenAI Ads, annonser i ChatGPT
  • wok_aff: hvilken partner som henviste deg til oss (partnerprogram), 60 dager

4,6

Land og språk

Hvert land har sin egen nettside, med priser og mva. for det landet.

Vis

WebOké Backups: gjenopprette filer

Hver natt tar vi en komplett backup av hostingpakken din: filene, databasene, e-postkontoene og innstillingene dine. Disse backupene lagres kryptert på separate lagringsservere, atskilt fra serveren der nettstedet ditt kjører. Med WebOke Backups gjenoppretter du selv noe fra backupene de siste 30 dagene, gratis og uten å måtte spørre oss.

Åpne WebOke Backups

Gå til Mine produkter og klikk på WebOke Backups i fanelinjen. Øverst ser du hvor mange hostingpakker du har, hvor mange gjenopprettinger du har gjort tidligere, og hvor mange nedlastinger som er klare. Knappen Slik fungerer det åpner forklaringen i kunnskapsbasen.

Siden WebOké Backups med veiviseren og valg av hostingpakke
WebOké Backups

Veiviseren

Under finner du veiviseren. Du går gjennom trinnene med Neste og Forrige. Med Begynn på nytt starter du på nytt.

  1. Konto: velg hostingpakken (1) og klikk på Neste (2).
  2. Tidspunkt: velg tidspunktet du vil gå tilbake til. Du ser alle backuper med dato, klokkeslett og størrelse, den nyeste er allerede valgt. Her kan du også klikke Ta ny backup nå for å lage en ekstra backup umiddelbart, for eksempel rett før en stor endring. Dette kan gjøres maksimalt 2 ganger per dag. Med Last opp gjenoppretter du fra en backupfil du tidligere har lastet ned herfra.
  3. Blokker: kryss av for det du vil gjenopprette. For eksempel filene (alt eller bare bestemte mapper og filer), databaser, e-postkontoer, DNS-soner, SSL-sertifikater, cronjobber, FTP-kontoer eller PHP-versjonen din.
  4. Måte: velg hvordan du vil gjenopprette, se nedenfor.
  5. Bekreft: du ser en oppsummering av valgene dine. Velger du full gjenoppretting, bekrefter du ved å fylle inn passordet ditt, og du velger om vi først skal ta en sikkerhetsbackup av nåværende tilstand.
  6. Utfør: du ser fremdriften. Du kan trygt lukke siden, gjenopprettingen fortsetter i bakgrunnen.
Trinnet Tidspunkt med knappen Ta ny backup nå
Trinnet Tidspunkt

Er pakken din helt ny, vises det ennå ingen backup under Tidspunkt. Etter den første natten dukker den første backupen opp.

De fire måtene å gjenopprette på

MåteHva skjer?
Full gjenopprettingNøyaktig slik det var på det valgte tidspunktet. Alt som er lagt til eller endret etterpå, forsvinner.
Gjenopprett bare det som mangler eller er endretBackupen gjenopprettes, men filer, e-post og tabeller som er nyere, blir værende.
Som kopi ved siden av den nåværendeIngenting endres på ditt nåværende nettsted, database eller e-postkonto. Backupen legges til som en kopi i en ny mappe, en database med nytt navn eller en ny e-postkonto.
Last nedIngenting endres på serveren. Vi pakker de valgte delene i en fil du kan laste ned i 48 timer.

Tips: er du usikker? Velg da Som kopi ved siden av den nåværende. Da kan du i ro og mak sjekke om det er riktig versjon.

Tidligere gjenopprettinger, nedlastinger og opplastinger

Under veiviseren ser du dine tidligere gjenopprettinger samt nedlastinger og opplastinger som er klare. Nedlastinger og opplastinger slettes automatisk etter 48 timer.

Alle detaljer, med ofte stilte spørsmål, finner du i kunnskapsbaseartikkelen WebOke Backups: vise, gjenopprette eller laste ned en backup.

Et øyeblikk …

Sett opp domenene dine

Ordne for hvert domene navnetjenerne, koblingen til hostingen din og hvem som blir innehaver.

Laster inn domenene dine…