Kapittel 2 · 2.4
Lagre: slik fungerer automatisk lagring
Se det i en kort video
I Euro-Office trenger du ikke å lagre selv. Alt du skriver, blir automatisk bevart. Jobber du sammen med andre, ser de endringene dine med en gang.
Knappen Lagre
Topp-venstre i verktøylinjen finner du likevel en knapp Lagre (1). Den bruker du hvis du vil være helt sikker på at den siste endringen din blir lagret med en gang, for eksempel rett før du lukker vinduet. Du kan også trykke Ctrl + S (på Mac Cmd + S).

Hente tilbake en eldre versjon
Nextcloud lagrer automatisk eldre versjoner av filen din. Har du ved et uhell slettet noe? Da kan du gjenopprette en tidligere versjon. Hvordan dette fungerer, kan du lese i Versiegeschiedenis: een oudere versie terugzetten.
Når blir filen i Nextcloud oppdatert?
Euro-Office lagrer endringene dine med en gang, men selve filen i Nextcloud blir ikke helt oppdatert før alle har lukket dokumentet. Vil du laste ned filen eller åpne den på datamaskinen din? Lukk dokumentet først. Du kan lese mer om dette i Je ziet je wijzigingen niet als je het bestand downloadt of op je computer opent.
Lagre en kopi
Vil du beholde originalen og fortsette å jobbe i en kopi? Velg da Fil og deretter Lagre kopi som. Du velger så et nytt navn og eventuelt et annet format.
